ARKITEKTRITADE LÅGENERGIHUS TILL BRA PRISER. DESSUTOM BYGGDA MED EKOLOGISKA BYGGMATERIAL. FÖRDELARNA ÄR MÅNGA OCH VI LYFTER GÄRNA FRAM DOM! LÄS MER OM VARFÖR NI SKA VÄLJA NATURLIGA HUS! 

Det finns många fördelar med att bygga ett Naturligt Hus. Här listar vi våra bästa argument.

 

10 ARGUMENT TILL ATT VÄLJA NATURLIGA HUS:

  1. 100% KUNDANPASSAT
    Våra hus är unika och anpassas till 100% efter våra kunders behov och önskemål. Vi har inga begränsningar och dolda tilläggskostnader.

     

  2. FOKUS PÅ PROJEKTLEDNING
    Vi har en noggrant utarbetad projektstyrning med en projektledare som gör att ni som kund hänger med i hela processen och har full kunskap om vad som pågår.

     

  3. HÅLLBARA MATERIAL
    Vi bygger med ekologiska och miljösmarta byggmaterial som är noggrant utvalda. Vi har träväggar på riktigt och använder inte mineralull som är en miljöbov i dagens husbyggande.

     

  4. HÄLSOSAMT BOENDE
    Våra väggar är lufttäta och diffusionsöppna. Denna konstruktion kombinerad med ett FTX-ventilationssystem innebär att vi får ett fantastiskt hälsosamt inomhusklimat med perfekt luftfuktighet.

     

  5. LÅG DRIFTKOSTNAD
    Med vår standardvägg uppnår våra hus alltid klassning som lågenergihus alternativt passivhus beroende på valen. Detta innebär förutom en fantastisk inomhusmiljö även en låg driftkostnad och billig energi.

     

  6. CERTIFIERADE BYGGARE
    Naturliga Hus väljer noggrant ut våra entreprenörer och hantverkare. Alla kontrolleras och utbildas i "Ekologisk och lufttät husbyggnation". Detta gör att ni som kund kan luta er tillbaka och fullständigt lita på att byggnationen är i goda händer.

     

  7. INGA DOLDA KOSTNADER
    Vi tror på transparans och tydlig kommunikation. När ni skriver avtal med oss framgår alla kostnader. Skulle det under byggnationens gång önskas tilläggsarbeten prissätts det alltid innan och avtalas skriftligt. På så sätt har ni som kund full kännedom om slutkostnaden.

     

  8. NÄRA SERVICE
    Vi har en organisation som gör att vi alltid är ett samtal bort. Vår vilja och ambition är att ha en så god relation som möjligt med våra kunder så att ni alltid vet vem ni ska ringa och få hjälp direkt.

     

  9.  SLAG FÖR MILJÖN
    Genom att bygga
     lågenergihus med hållbara och klimatsmart byggmaterial påverkar vi inte bara miljön mindre vid tillverkningen och uppförandet av huset. Detta är även en långsiktig miljöinvestering då energiförbrukningen blir låg. I längden blir energiförbrukningen och underhållet av byggnaden det som påverkar miljön mest.
     

  10. NÖJDA KUNDER
    Vi lever på vårt rykte. Nöjda kunder är det bästa vi vet! Vi vill inte bara att våra kunder ska vara nöjda när huset är färdigt utan även under tiden därefter.  

LÅTER DET INTRESSANT?

 

VI TRÄFFAS GÄRNA OCH BERÄTTAR MER! 

TA KONTAKT>

© 2019 AV NATURLIGA HUS

NATURLIGA HUS >018-60 20 00

RUBANKSGATAN 4, 741 71, KNIVSTA

POST@NATURLIGAHUS.SE

  • Black Facebook Icon
  • naturligahus